Sales trainee

A JustPureSales B2B területen segít a partnereinek új ügyfeleket szerezni hideghívásokkal, hideg e-mail küldéssel, értékesítési stratégia kialakítással és oktatásokkal.

Most olyan sales iránt lelkesedőket keresünk, akik segítenek nekünk nem csak a saját, hanem a partnereink ügyfélkörét is növelni az általunk kifejlesztett értékesítési módszerekkel.

Csatlakozz Te is egy olyan csapathoz, akinek fontos a munkád és magánéleted egyensúlya és az, hogy úgy hozd ki magadból a legjobbat, ahogy az közben neked is jól esik.

A munkatársat keres

Sales trainee

pozíció betöltésére.

p

A munkáról egy mondatban:

A JustPureSales és partnerei ügyfélkörének növelése hideghívásokkal, hideg e-mail küldéssel és egyéb módszerekkel.

A bejárható út:

Sales trainee
Kapsz elsőnek egy 300.000 Forint értékű online videós oktatást teljesen ingyen, amiből megtanulod, hogyan lehet B2B lead-eket szerezni az általunk kifejlesztett módszereket követve hideghívásokkal és hideg e-mail küldéssel.

 Ha elsajátítottad a módszereket, és sikeresen letetted az írásbeli vizsgát belőle, akkor a gyakorlatban is kipróbálhatod, amit tanultál és elkezdhetsz lead-et generálni a JustPureSales-nek a kapott listából és minden általad behozott üzleti lehetőség után, amiből megállapodás születik megkapod a szerződés teljes összegének 5%-át.

 Junior sales
Ha itt ügyesen teljesítesz akkor a következő lépésként elkezdhetsz lead-eket generálni az ügyfeleinknek is, amiért már fix fizetést is kapsz a jutalékod mellé. Egy ügyfél napi 1 óra munkát igényel majd tőled és Te döntöd el, hányat szeretnél vállalni belőlük.

 Sales manager
A következő lépés, hogy megtanulod, hogyan kell a JustPureSales-jez bejövő lead-eket hatékonyan szerződéskötésig vinni egy újabb 300.000 Forint értékű online videós oktatás keretein belül, amit természetesen most is ingyen kapsz. Innentől kezdve, ha az értékesítési folyamatot egyedül végig viszed és a szerződést is alá tudod íratni az ügyfelekkel, akkor már 10% lesz a jutalékod.

 Sales mentor
Majd végül, ha az értékesítés minden részletét elsajátítottad és otthonosan mozogsz minden területén, akkor segíthetsz keresni, majd kitanítani újabb ifjú titánokat, akik szívesen végig mennének azon az úton, amit Te már megjártál. Ha a tanoncod készen áll és elkezd JustPureSales lead-eket generálni, akkor ezeket az új érdeklődőket Te fogod zárni és így nem csak a mentoráltad, de Te is kapsz majd 5% jutalékot minden együtt megszerzett szerződés teljes összegéből. Így építheted majd fel a saját csapatod és emelheted a kereseted egy következő szintre, ha szeretnéd.

Ilyen összegekkel számolhatsz az egyes pozíciókban:

Sales trainee
Ha ügyesen csinálod a feladatod és hozod az átlag elvárásokat, akkor havonta átlagban 4 szerződés fog bejönni a Te segítségeddel, amikből a jutalékod átlagosan 200.000 Forint lesz havi szinten.

Junior sales
Itt rajtad múlik mennyi ügyfelet vállalsz a JustPureSales lead generálás mellett, de általánosságban elmondható, hogyha napi 4 órát fogsz dolgozni, akkor kb 350.000 Forint, ha pedig 8 órában, akkor nagyjából 500.000 Forint lesz a havi fizetésed.

Sales manager
Mivel a JustPureSales lead-eket most már Te zárod, így az 5% helyett már 10%-et kapsz minden megkötött szerződés után, így a havi fizetésed, ha ügyes vagy és vállalsz elég ügyfelet is, akár 700.000 Forint is lehet.

Sales mentor
Itt már csak attól függ, hány embert tanítasz ki és indítasz el az úton. Annyit elmondhatunk, hogy a fizetésedhez pontosan annyi fog még hozzáadódni, amennyit a tanoncod is keres. Ez átlagban havonta 200.000 Forint jelent majd fejenként nektek.

Úgy keresel majd pénzt, hogy még élvezed is, ha:
 • A „Wall Street farkasa” jobban tetszett, mint az „Amerika kapitány”
 • Imádod az önfejlesztő könyveket és olvasod is őket
 • Te is tudod, hogyha megtanulsz eladni, akkor az életben soha többé nem lesz gondod a pénzzel
 • Lenyűgöznek az okos szoftverek és szívesen nyomkodod őket
 • Tudod, hogy a „NEM” is csak egy szám a statisztikából
 • Könnyen ismerkedsz és gyorsan alakítasz ki baráti kapcsolatokat
 • Fontosnak tartod a baráti kapcsolatokat
 • A jövőben terveid között szerepel, hogy akár vállalkozást indítasz
Amit kérni szeretnénk tőled, ha elindulnál velünk a közös úton:
 • Egy aláírt szerződést kettőnk között
 • Egy saját laptop-ot és telefont, amiről tudsz dolgozni
 • Lelkesedést a szakma és az emberek iránt
 • Kölcsönös tiszteletet és bizalmat
 • És persze kitartást 🙂

Ha úgy érzed, hogy a fenti leírás alapján ezt az állást neked találták ki és szívesen csatlakoznál a csapatunkhoz, töltsd fel az önéletrajzodat, add meg az adataid és írd meg nekünk miért érzed magad motiváltnak, hogy velünk dolgozz

3