Szolgáltatásaink

Sales funnel építés

A B2B értékesítés során a legfontosabb, hogy hatékonyan tudjunk lead-et generálni, hogy a behozott lead-ek közül a lehető legtöbbet sikeresen zárni tudjuk és hogy minden fontos számot mérjünk ahhoz, hogy ha valami nem akar működni pontosan tudjuk, hogy min kell fejlesztenünk.

Egyszeri összegért

Mi egy egyszeri összegért egy olyan B2B sales funnel-t adunk a kezedbe, ami egyedileg a Te cégedre szabva pontosan ezeket a célokat tudja elérni számodra.

Univerzális alakítható

Mivel az egész B2B sales funnel-t meg is tanítjuk neked használni, így gyakorlatilag saját magad is bármikor átalakíthatod a jövőben, ha egy új célközönséget találtál, vagy egy új terméket/szolgáltatást fejlesztettél ki.

Szuper hatékony

A rendszer képessé tesz arra, hogy napi 1 óra munkával havi 500 B2B ügyfelet keress fel, ezekből havi 8-12 üzleti lehetőség nyíljon ki és hogy a kinyílt lehetőségekből 4-6 darabot sikeres szerződéskötéssel zárhass.

RÉSZLETEK
Ami a lead generáláshoz kell:
  • Megkeresési struktúra
  • Hideghívás szkript
  • 4 lépcsős hideg e-mail lánc + Bemutatkozó e-mail + Válasz e-mail
  • Címkézés
Ami a záráshoz kell:
  • Értékesítési tölcsér lépésről lépésre
  • Follow up rendszer
  • 4 lépcsős follow up üzenet lánc
Ami az adminisztrációhoz kell:
  • CRM kialakítás (Automatizációk, Riportálás, Címkék, tölcsér, stb..)
  • Időtábla elkészítés
  • Értékesítési célokhoz tartozó elvárás rendszer

Call center megoldások

A Call Centerek által alapvetően jól ismert hideghívásokat hideg e-mailek-el egészítettük egy hatékony szekvenciává, amivel kivettük a a hideg megkeresések méregfogát: erőszakos, nyomulós értékesítést.

Lead generálás

Van egy konkrét termék/szolgáltatás, amit szeretnél eladni? Mi segítünk összekötni téged olyanokkal, akiknek pont most, pont a te megoldásodra van szüksége.

Tárgyalás időpont egyeztetés

Olyan a terméked/szolgáltatásod, amit folyamatosan, vagy időközönként újra megvásárolnak az ügyfeleid? Segítünk olyan potenciális ügyfelekkel tárgyalásokat szervezni neked, akik a jövőbeni stabil partnereid lehetnek.

Weboldal regisztráció

Van egy weboldalad, ahova céges regisztrálókat szeretnél gyűjteni? A hideg hívásainkkal és e-mailekkel segítünk konkrétan a gomb megnyomásáig elvinni a jövőbeni partnereidet.

TELEMARKETING
1. Piackutatás

Ha különböző kérdésekre vagy kíváncsi egy adott célcsoporttól, akkor segítünk kapcsolatba lépni velük és megkérdezni azt, amire kíváncsi vagy. 

2. Célcsoport szűrés

Tudod, hogy a terméked/szolgáltatásod segítséget tud nyújtani bizonyos cégeknek, de nem igazán tudod őket pontosan meghatározni? Megkeresünk egy szélesen szűrt csoportot, amit addig szűkítünk a visszajelzések alapján, amíg be nem határoljuk a pontos célcsoportodat.

3. Adatbázis frissítés

Ha van egy régi adatbázisod, amivel rég nem foglalkoztak és azt se tudod már, hogy melyik szám él még, mi végig tudunk menni a listán és teljesen felfrissítjük neked, hogy újra egy olyan listával dolgozhassak, amivel potenciálisan pénzt kereshetsz.

CRM bevezetés

A mai világban elengedhetetlen, hogy teljes hatékonysággal működjön az értékesítés, hiszen a lehetőségeknek köszönhetően nagyon kiélezetté vált a verseny.

Emlékeztetők

A CRM rendszerben emlékeztetőket állítunk be neked, hogy semmi fontos feladatot ne szalassz el a jövőben.

Címkézés

A CRM rendszerben címkéket tudunk beállítani minden ügyfélre, ami alapján tudni fogjuk, hogy mikor és mi a teendő vele a jövőben.

Riportok

Mérj minden fontos számot ahhoz, hogy tudd, hol kell javítani az értékesítési folyamatodon. Legyen szó hívásokról, kiküldött e-mailek-ről, egyedileg segítünk kialakítani a neked legfontosabb méréseket.

AUTOMATIZÁCIÓK
E-mail láncok

Több lépcsős e-mail láncokat építhetsz fel, amikkel maximalizálhatod az eredményeidet.

Feladatok

A folyamataidban vannak visszatérő, időt felemésztő adminisztratív feladatok? Automatizáljuk be őket és tegyük hatékonyabbá a munkád.

SEO + PPC

Online marketing megoldásainkkal segítünk újabb csatornákat nyitni neked, ahonnan minőségi lead-eket generálhatsz.

Weboldal SEO optimalizálás

A weboldal technikai beállításával felgyorsítjuk a weboldalad és a teljesítménye maximumára emeljük.

Linképítés

Havonta legalább 500 db, a weboldalra mutató linket építünk neked, ami a Google kerese első oldalára tud felhozni téged a számodra legfontosabb kulcsszavakra.

SEO szövegírás

Legyen szó SEO optimalizált Blog cikkről, vagy a weboldal szövegezéséről, segítünk elérni a SEO szempontból optimális állapotot.

PPC
1. Google hirdetések
2. Facebook hirdetések
3. Instagram hirdetések

Sales recruitment

Nem csak abban segítünk, hogy felépítjük az értékesítésed stratégiáját, hanem akár a megfelelő értékesítőket is megtaláljuk a csapatodba.

Fejvadászat

Pontosan tudok kire van szükséged, csak nem tudod, hogyan találd meg. Írd le nekünk kiről van szó és mi megkeressük neked.

Talent pool

Összeszedünk egy neked megfelelő mennyiségű emberekből álló adatbázist, amiből a jövőben saját magad válogathatsz.

Havi együttműködés

Egy havi fix összegért folyamatosan biztosítjuk a számodra megfelelő embereket.