Szolgáltatásaink

B2B értékesítési rendszer kialakítás
+ betanítás

A B2B értékesítés során a legfontosabb, hogy hatékonyan tudjunk lead-et generálni, hogy a behozott lead-ek közül a lehető legtöbbet sikeresen zárni tudjuk és hogy minden fontos számot mérjünk ahhoz, hogy ha valami nem akar működni pontosan tudjuk, hogy min kell fejlesztenünk.

Egyszeri összegért

Mi egy egyszeri összegért egy olyan B2B értékesítési rendszert adunk a kezedbe, ami egyedileg a Te cégedre szabva pontosan ezeket a célokat tudja elérni számodra.

Univerzális alakítható

Mivel az egész B2B értékesítési rendszert meg is tanítjuk neked használni, így gyakorlatilag saját magad is bármikor átalakíthatod a jövőben, ha egy új célközönséget találtál, vagy egy új terméket/szolgáltatást fejlesztettél ki.

Szuper hatékony

A rendszer képessé tesz arra, hogy napi 1 óra munkával havi 500 B2B ügyfelet keress fel, ezekből havi 8-12 üzleti lehetőség nyíljon ki és hogy a kinyílt lehetőségekből 4-6 darabot sikeres szerződéskötéssel zárhass.

RÉSZLETEK
Ami a lead generáláshoz kell:
 • Megkeresési struktúra
 • Hideghívás szkript
 • 4 lépcsős hideg e-mail lánc + Bemutatkozó e-mail + Válasz e-mail
 • Címkézés
Ami a záráshoz kell:
 • Megkeresési struktúra
 • Hideghívás szkript
 • 4 lépcsős hideg e-mail lánc + Bemutatkozó e-mail + Válasz e-mail
 • Címkézés
Ami az adminisztrációhoz kell:
 • Megkeresési struktúra
 • Hideghívás szkript
 • 4 lépcsős hideg e-mail lánc + Bemutatkozó e-mail + Válasz e-mail
 • Címkézés

B2B lead generálás

A Call Centerek által alapvetően jól ismert B2B lead generálási módszert mi további szolgáltatásokkal és választható fizetési opciókkal bővítettük ki, hogy az ügyfeleink mindig biztonságban érezhessék magukat a velünk való együttműködés során.

Választható fizetési módok

Havi fix összegben, megkeresésenként, vagy esetleg lead-ek után szeretnél fizetni? Döntsd el Te, hogy melyiket érzed a legkényelmesebbnek.

B2B lead generáló rendszer ajándékba

Minden B2B lead generálás együttműködést azzal kezdünk, hogy felépítjük a B2B lead generáló rendszerünket, amit a belénk vetett bizalmadért cserébe a közös munka végeztével odaadunk neked ajándékba, hogy biztonságban érezhesd magad.

Opcionális mentorálás

Válasz opcióként a lead generálás csomagodhoz és segítünk, hogy a bejövő lead-ek 50-80%-át sikeresen szerződéskötéssel zárhass.

RÉSZLETEK
1. Havi együttműködés:

Az “Előkészítés” után, havi fix összegért előre becélzott mennyiségű B2B lead-et generálunk neked.

2. Kampány:

Az “Előkészítést” követően ügy megyünk végig egy listán, hogy  közösen meghatározunk egy összeget, amit a megtörtént kapcsolatfelvételek után (ügyfélejelöltektől kapott végleges IGEN, NEM, TALÁN válaszok) után kell fizetni.

3. Sikerdíj:

Az “Előkészítést” követően közösen meghatározunk egy összeget, amit a bejövő kvalifikált lead-ek (szüksége van a szolgáltatásra, most van rá szüksége, van rá pénze, és ő a döntéshozó) után kell fizetni.

Mentorálás

Akkor igazán értékes egy B2B lead, ha egy jól felépített értékesítési tölcséren ügyesen végig is tudjuk vinni. Mi zárni nem tudunk helyetted, mert olyan jók nem lehetünk a Te szakmádban, mint Te magad vagy, de ha kiegészítésként a B2B lead generáló csomagodhoz a “Mentorálás” szolgáltatásunkat választod, melleted leszünk végig, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki magadból.

B2B értékesítési vezető bérbe

Gyakorlatilag mi leszünk a Te B2B értékesítési vezetőd, aki napi szinten segít a lead-ek kapcsán felmerülő kérdésekben, a célokhoz vezető úton rajta maradni, és folyamatosan fejlődni.

Olcsó B2B értékesítési tanácsadás

A napi gyakorlatban felmerülő B2B értékesítéssel kapcsolatos kérdéseket tanácsadás keretein belül szeretné az ember feltenni, akkor súlyos összegeket kellene fizetnie érte. Így egy havi fix összegért ezekre mind választ kapsz az együttműködésünk során.

Gyakorlati tudás

Azt a tudást, amit a “Mentorálás” szolgáltatásunk közben megtanulsz képessé tesz arra, hogy a jövőben Te magad is meg tudd csinálni egyedül, így ránk nem lesz szükséged a jövőben. (Tudjuk, hogy magunk ellen beszélünk, de nekünk sokkal fontosabb egy volt ügyfél, aki jó szívvel gondol vissza ránk és szívesen ajánl minket másnak is, mint, hogy próbáljuk őt örökre magunkhoz láncolni)

RÉSZLETEK
Napindító:

Hétfőtől péntekig napi 1X15 perc. Átbeszéljük mi történt tegnap, és hogy milyen feladatok várnak ránk a mai napon.

Héttervező:

Heti 1×30 perc. Értékeljük az elmúlt hetet, megnézzük, hogy a célok közül mi sikerült, mi nem és min tudunk javítani, majd megtervezzük a következő hetet.

Oktatás

Egy egyszeri összegért megtanítunk arra, hogyan tudod a mi B2B lead generáló rendszerünket használni, amivel a zárás sem okoz majd gondot.

Függetlenség

Ha Te magad megtanulsz működtetni egy B2B értékesítési rendszert, nem leszel rászorulva senkire a jövőben, és ha mégis úgy döntesz, hogy valakivel együtt dolgoznál, sosem lehet majd átverni, mert tudni fogod, hogyan kellene jól működnie a dolgoknak.

Olcsó B2B értékesítési megoldás

Egy éppen induló vállalkozás, vagy egy olyan cég, aki olcsó megoldást keres szuper áron juthat olyan megoldáshoz, amit egy egyszeri összegért végtelen mennyiségben újrahasznosíthat. A keretrendszer mindig ugyanaz lesz a terméket/szolgáltatást, célcsoportot Te választod 🙂

Konkrét megoldások

Mi nem olyan tudást szeretnénk átadni, mint a legtöbb tanácsadó, meg oktató, hogy: “Ha megfogadod a tanácsot, akkor olvasol majd sokat, attól lesznek majd jó ötleteid és akkor majd tudsz jó B2B hideghívás szkrpitet írni”. NEM. Mi elmondjuk szóról szóra, hogy kell kinézni annak a szkriptnek betűről betűre és azt is, hogyan tudod magadra formálni. És persze így csináljuk az oktatás minden részletét.

RÉSZLETEK
1. Eladás lépései

Átfogóán átbeszéljük az értékesítés minden apró lépését, hogy pontos képet kapjatok arról, hogy az egyes lépéseken milyen célokat kell elérni és milyen módszereket lehet alkalmazni.

2. CRM + Workflow

Megmutatjuk, mire jó a CRM és hogy mi mire használjuk pontosan. (Automatizációk, Riportálás, Címkék, Értékesítési tölcsér)

3. Hideghívás

Minden, amit a hideghívásról tudni kell. Szkripthasználat, hideghívás térkép, stb…


4. Lead generálás a gyakorlatban

Megmutatjuk, hogyan működik élesben a rendszer. Videóhívásban képernyőmegosztással megmutatjuk, hogyan néznek ki élőben a B2B lead generálás.

5. Zárás

Megmutatjuk pontosan milyen lépcsőfokokon kell végigmenni ahhoz, hogy egy B3B lead szerződéskötéssel végződjön és, hogy ezeken a lépcsőfokokon pontosan mit kell tenni a célért.

6. Kifogáskezelés

Megnézzük, hogy milyen technikákat lehet alkalmazni a legáltalánosabb kifogások kezelése érdekében Jordan Belfort, a Wall Street farkasa és az FBI túsztárgyaló technikáiból inspirálódva.

Tanácsadás

1 órás tanácsadás keretein belül segítünk a cégeddel kapcsolatos felmerülő kérdéseidben több témában is.

Pénz fókusz

A tanácsadások alkalmával mindig arra fókuszálunk, hogy olyan megoldásokat javasoljunk, ami a lehető leggyorsabban mutatkozik meg a bevételek növekedésén.

Gyors megoldás

Törekszünk arra, hogy már az első 1 órás tanácsadás alatt kézzelfogható megoldási tervet kapj a problémáid megoldására.

Használd okosan

Kérdezz konkrétan és mi konkrétan válaszolunk. Például az érdekel, hogyan kell kinéznie egy pénzügyi adminisztrációs excel-nek? Vegyél elő egy tollat és papírt, diktáljuk.

RÉSZLETEK
Ami a lead generáláshoz kell:
 • Értékesítés + Marketing
  Minden, ami sikeres értékesítéshez kell.
 • Vállalkozásfejlesztés
  Minden, ami a sikeres működéshez kell.
 • Vállalati pénzügyek
  Minden, ami a helyes pénzügyi döntésekhez kell.