A kapcsolatfelvétel menete

Ha Te is szeretnél új B2B ügyfeleket a következő lépéseken kell végig haladunk együtt ahhoz, hogy megtaláljuk a neked legjobban megfelelő megoldást:

1. lépés - Elérhetőségek megadása

A lenti formulát kitöltve küldd el nekünk az elérhetőségeidet.

2. lépés - Igényfelmérés

Egy kollégánk a soron következő munkanapon 09:00 és 17:00 óra között felveszi veled a kapcsolatot, hogy egy nagyjából 15-20 perces telefonhívás, vagy online meeting alatt együtt kitaláljátok, hogy van-e közös kapcsolódási pont. Ha van, akkor megyünk tovább a következő lépésre, ha pedig nincs, akkor megköszönjük a ránk szánt idődet. 

3. lépés- Információk gyűjtése

Ha úgy látjuk, hogy érdemes tovább mennünk. Akkor küldünk neked e-mailben egy e-mailt, amiben megkérünk, hogy tölts ki nekünk egy olyan dokumentumot, ami alapján a hideghívás szkriptet elő tudjuk készíteni, illetve egy másikat, ami alapján megnézzük, hogy a célcsoport szűrésed alapján mekkora megkeresendő listát lehet szerezni. 

4. lépés - Ajánlatadás

Ha elküldted kitöltve a dokumentumokat, akkor telefonon egyeztetünk veled egy online meetinget, ahol pontosítani tudjuk a listát és megmutatjuk, hogy nagyjából milyen üzenettel tudjuk azt a listát végig hívni és hogy ez mennyibe fog kerülni.

5. lépés - Döntés

A kapott ajánlatot nyugodtan át tudod gondolni és ha bármi kérdésed felmerül közben nyugodtan megkereshetsz minket és segítünk meghozni a döntést. Legyen akár IGEN, akár NEM mi elfogadjuk a döntésed.

5. lépés - Szerződés

Ha úgy döntöttél, hogy szeretnél velünk dolgozni, akkor a korábbi megegyezés feltételei szerint előkészítjük a szerződést, amit addig csiszolunk közösen, amíg el nem érjük azt a formát, ami mindkettőnknek megelégedettséget, nyugalmat és biztonságot ad. Ha ezzel megvagyunk mindketten aláírjuk és kezdődhet is a közös munka 🙂