A kapcsolatfelvétel menete

Ha Te is szeretnél új ügyfeleket a következő lépéseken kell végig haladunk együtt ahhoz, hogy megtaláljuk a neked legjobban megfelelő megoldást:

1. lépés - Elérhetőségek megadása

A lenti formulát kitöltve küldd el nekünk az elérhetőségeidet.

2. lépés - Kapcsolatfelvétel

Egy kollégánk a soron következő munkanapon 09:00 és 17:00 óra között felveszi veled a kapcsolatot, hogy együtt kitaláljátok mi a legjobb megoldás számodra.

3. lépés- Gondolkodási idő

Hagyunk neked pár napot, hogy a kapott információkat megismerve jól át tudd gondolni mit is szeretnél és össze tudd gyűjteni az összes felmerülő kérdésed.

4. lépés - Megegyezés

Egy következő telefonhívás, vagy online találkozó keretein belül átbeszéljük a kérdéseid és közösen megegyezünk arról, hogy szeretnénk-e együtt dolgozni és, ha igen, akkor milyen feltételek mellett és mikor.

5. lépés - Adategyeztetés

Ha közösen megegyeztünk abban, hogy szeretnénk együtt dolgozni, akkor elkérjük azokat az adatokat, amik alapján elő tudjuk készíteni a szerződést.

6. lépés - Szerződés

A megadott adatok és korábbi megegyezés feltételei szerint előkészítjük a szerződést, amit addig csiszolunk közösen, amíg el nem érjük azt a formát, ami mindkettőnknek megelégedettséget, nyugalmat és biztonságot ad. Ha ezzel megvagyunk mindketten aláírjuk és kezdődhet is a közös munka 🙂