A JustPureSales módszer

A JustPureSales módszerének az alapja a klasszikus Call Centerek által alkalmazott hideghívás. A hideghívásokat kiegészítettük hideg e-mailekkel, majd ezt a két technikát egy fél-automata módszerrel, a legoptimálisabb kivárási időket használva két megkeresés között hatékony szekvenciává varázsoltuk, hogy a leghatékonyabban generálhassunk Neked lead-eket. Ha valaki nem vette fel a telefont? Semmi gond. Megy neki egy e-mail! Nem válaszolt az e-mailre a megadott időn belül? Semmi gond. Újra hívjuk!

Mire tudom használni?

Lead generálás

A JustPureSales segít neked új érdeklődőket – azaz lead-eket – generálni úgy, hogy az általad meghatározott célcsoportodat felkeresi és elmondja az ajánlatodat annak a célszemélynek a cégnél, akit Te meghatározol. Egyszerű igaz?

Ha valamit MOST akarsz eladni

Ha most dobtál a piacra valami újdonságot és a lehető leggyorsabb megoldásra van szükséged, akkor ideális egy lead generáló kampány számodra.

Ha GYORS visszajelzésre van szükséged

Van egy szuper új ötleted, de nem tudod még pontosan, hogy ki a célcsoport és milyen lesz a fogadtatás, ez a legolcsóbb és leggyorsabb módszer, ha hideghívások és hideg e-mailek által első kézből kapsz visszajelzést a célcsoporttól.

Ha KÉT irányból is támadnál

Ha egyből két csatornán is szeretnéd elérni a kiszemelt célcsoportodat, akkor a JustPureSales segít neked nem csak hideghívásokkal, hanem egyszerre hideg e-mailkkel is megkeresni a megfelelő célszemélyt.

Tárgyalási időpont egyeztetés

A JustPureSales segít neked tárgyalási időpontokat egyeztetni a megfelelő célszeméllyel az általad meghatározott célcsoportból.

Kvalifikált lead-ek

Ha nincs időd, vagy erőforrás a cégben kideríteni, hogy az adott érdeklődő – azaz lead – tényleg érdemes arra, hogy leüljetek vele, akkor kérjétek a hideghívások és hideg e-mailek mellé a kvalifikálást is kiegészítésként és mi megcsináljuk helyetted.

Egyből a naptárba

Oszd meg velünk a naptárad és mi a hideghívások és hideg e-mailek segítségével egyből olyan időpontokat egyeztetünk, amik biztosan megfelelőek lesznek. Neked nincs más dolgod, csak elmenni a tárgyalásra.

Használjuk az időpontfoglaló rendszered

 Ha van időpontfoglaló rendszered, akkor a hideghívások mellett, a hideg e-mailekbe beletesszük a linket és a célcsoportot arra ösztönözzük, hogy egyből az e-mailen keresztül foglaljon is.

Viszonteladói hálózat építés

Ha vannak olyan cégek, akiknek a célcsoportjuk azonos a Tiéddel, akkor szívesen megkeressük őket hideg hívásokkal és hideg e-mailekkel, és arra ösztönözzük őket, hogy némi jutalék ellenében értékesítsenek Titeket tovább.

Tervezők és kivitelezők az építőiparban

Ha van egy jó terméked/szolgáltatásod, amit a tervezők és a kivitelezők be tudnak ajánlani a készülő épületekbe egy kis jutalékért cserébe? Keressük meg őket hideghívással és hideg e-maillel és mondjuk el nekik!

Szállodák és éttermek

Van olyan terméked, alapanyagod, vagy szolgáltatásod, amit hasznosítani tudnak a szállodák és éttermek, keressük meg őket hideghívással és hideg e-maillel és küldjünk nekik ingyenes mintaterméket!

Hosszútávú partnerek

Ne konkrétan csak egy eladásban gondolkozz. Keressünk neked olyan partnereket, akik nem csak egyszer, hanem akár több alkalommal is vásárolnak majd tőled.

Meglévő ügyfélállomány hívások

Ha van már kialakult ügyfélköröd, akár CRM-ben össze van gyűjtve az összes eddigi vásárlód és nekik akarsz üzenetet átadni. Akkor a JustPureSales segít neked hívásokkal és e-mailekkel célba juttatni azt.

Régi lista felfrissítés

Ha van egy jó nagy listád, de abból már csak kevés az aktív, akkor végig tudjuk őket hívni és így az inaktívakat törölhetitek és újra felfrissíthetitek a kapcsolatot azokkal, akik továbbra is relevánsak.

Új termék/szolgáltatás bevezetés

Kijött egy újdonságod és szeretnéd, hogy az egész ügyfélköröd tudjon róla? A JustPureSales segít megkeresni őket és elmondani nekik.

Folyamatos kapcsolattartás

A meglévő ügyfélköröd be van kategorizálva és a kategóriájának megfelelően bizonyos időközönként szeretnél bejelentkezni hozzájuk. A JustPureSales szívesen segít Neked!

Piackutatás

Ha fontos információra lenne szükséged egy adott célcsoporttól gyorsan, akkor a JustPureSales hideghívásokkal és hideg e-mailekkel segít Neked!

Célcsoport elemzés

Ha nem tudod még pontosan kinek jó a terméked/szolgáltatásod, akkor adott stratégia mentén ki tudjuk deríteni, hogy kinek releváns és kinek nem az ajánlat.

Termékfejlesztés

A célcsoportot megkeresve direktben a hideghívások alkalmával ki tudjuk deríteni, hogy a termékedre/szolgáltatásodra pontosan abban a formában van szükség, vagy esetleg lehet belőle még izgalmasabb ajánlatot összerakni.

Egyedi igények

Egyedi kérdésre keresel választ egy adott célcsoporttól? Megkeressük őket hideghívásokkal és hideg e-mailekkel és megkérdezzük tőlük!