Szolgáltatásaink

Lead generálás

A B2B értékesítés során a legfontosabb, hogy hatékonyan tudjunk lead-et generálni. Ehhez pedig fontos beazonosítani, hogy melyik csatorna az, ahol a leghatékonyabban elérjük a célcsoportunkat.

Hideghívás + Hideg e-mail

A leggyorsabb eredményeket és visszajelzéseket B2B értékesítés és lead generálás során a hideghívásokkal lehet elérni, amit mi hideg e-mailek-kel kiegészítve gyúrtunk egy hatékony szekvenciává. Jellemzően az 5 milliárd éves bevétel alatt lévő KKV szektor esetén hatékony igazán.

LinkedIn

A LinkedIn szuper hatékony tud külföldre való piacra lépés esetén és az olyan cégeknél, amik már a KKV méreten túl vannak, mert itt könnyebben tudjuk elérni direktben a döntéshozókat.

Online hirdetések

Általában akkor szoktuk javasolni, amikor nincs még teljesen letisztázva az emberben a célcsoportja és ki lehet próbálni, hogy az üzenetekre kik reagálnak a legjobban és ezek utána lehet ajánlatot optimalizálni és skálázásra is tökéletesen alkalmas.

Értékesítési stratégia

Amikor bejön egy érdeklődő sokan azt hiszik, hogy az üzlet szinte biztosan meg is van kötve, pedig az igazi B2B értékesítés még csak ilyenkor kezdődik igazán!

Kvalifikálás + Igényfelmérés

Ha túl sok időt töltesz olyan lead-ekkel, akik a végén nem vásárolnak – gyakorlatilag bármilyen kifogással – akkor valószínűleg nem jól kvalifikálod őket már az elején. Túl sok időt tölteni feleslegesen az egyik legnagyobb B2B értékesítési hiba.

Ajánlat

Fontos, hogy az ajánlatot úgy is prezentáljuk, hogy az tényleg ellenállhatatlan legyen, és lehetőség szerint már az összes kifogást előre ismerjük, ami az ügyfél fejében igazából még meg sem született.

Zárás

 Miután prezentáltad az ajánlatod az ügyfél az esetek többségében időt kér, hogy át tudja gondolni. Ilyenkor szoktak a legtöbbször eltűnni igaz? Ne félj! Egy egyszerű, hatékony módszer alkalmazásával ezeknek a nagy része utolérhető.

Célcsoport optimalizálás

Nagyon fontos, hogy pontosan tudjuk, hogy kiknek szeretnénk eladni, mert hiába van nekünk a világ legjobb megoldása, ha nem a megfelelő célcsoportnak mondjuk el.

Célcsoport szűrés hívásokkal

Ha a megoldásod „mindenkinek jó” lehet, akkor túl széles a kör, muszáj lesz leszűkíteni. Ha nem volt még igazából sok ügyfeled, akkor végig tudunk hívni egy szélesebb listát és a visszajelzések alapján le tudjuk szűrni pontosan a releváns célcsoportot.

Célcsoport elemzés

Ha volt már pár ügyfeled, de még mindig túl széles a paletta, akkor segítünk kielemezni az eddigi ügyfeleidet és belőlük egy ideális kliens profilt összeállítani.

Listaépítés Google találatokból

Ha nagyon speciális a célcsoportod, akihez nem tudunk könnyedén listát vásárolni, mert mondjuk egy általánosabb TEÁOR alatt vannak, akkor manuálisan Google találatokból is tudunk segíteni listát építeni, akiket meg lehet keresni.

CRM kialakítás

A B2B értékesítés és lead generálás gyakorlatilag semmit nem ér, ha nem tudod pontosan vezetni és mérni az eredményeket. Segítünk neked, hogy személyre szabottan a Te folyamataidhoz igazodva a kezed alá dolgozzon a szoftver.

Riportok

A legfontosabb, hogy tudjuk pontosan milyen számokat kell mérnünk, ahhoz, hogy mindig a legjobb döntéseket hozzuk és hogy ezek a számok mérve is legyenek.

Automatizációk

Fárasztó már ezredjére ugyanazt a sablon üzenetet kiküldeni azoknak, akik kérnek egy bemutatkozót, vagy akinek ki kell küldeni a szerződést? Segítünk olyan automatizációkat beállítani, amikkel ezek már csak 1-1 kattintások lesznek.

Egyedi igények

Szeretnél minden meghatározott kliensre rakni egy címkét és annak, aki megkapja euzt a bizonyos címkét kiküldeni egy e-mailt? Nem gond! Mond el nekünk, hogy mik a folyamataid és mi segítünk beállítani neked!

Tanácsadás

Vannak néha speciális kihívások, amik a B2B értékesítést, vagy lead generálást érintik. Az egyedi tanácsadásaink mellett azonosítottunk 3 kiemelkedően fontos témát, amiben szívesen segítünk az egyedi problémákon kívül.

Megtérülés elemzés

Ha nem tudod, hogy belefér-e neked, hogy kiszervezd a lead generálást, vagy felvegyél egy értékesítőt, akkor mi segítünk neked kiszámolni pontosan, hogy melyik döntésed milyen kockázattal jár.

Értékajánlat kidolgozás

Ha jó a célcsoport és tudod, hogy van is igény a megoldásodra és mégsem akarnak jönni a lead-ek akkor valószínűleg gyengén van összerakva az ajánlatod. Keress minket és mi segítünk neked a tökéletes értékajánlat kidolgozásában.

Csali kidolgozás

Annyira bonyolult a szolgáltatásod, hogy nem is értik, hogy mit szeretnél eladni? Lehetséges, hogy egy beugró „csali” terméket/szolgáltatást kell kitalálnod, amivel be tudod őket húzni az értékesítési tölcséred első lépcsőfokára, hogy onnan vidd őket végig az üzlet megkötéséig. Keress minket és mi segítünk neked!